Adjuvant post operator

 

Pentru a minimiza riscul de complicații și pentru a vă ajuta să vă simțiți confortabil, vi se prescriu picături lubrifiante postoperatorii.

Este normal ca aceste picături să provoace un oarecare disconfort atunci când sunt aplicate local. Gradul variază de la deloc dacă sunt folosite pe o suprafață umedă, la sever dacă suprafața oculară este foarte uscată.

Puteți folosi lacrimi artificiale cu acid hialuronic între aplicările celorlalte medicamente pentru a reduce usturimea și, în același timp, pentru a hidrata țesuturile delicate din jurul locului unde a fost efectuată intervenția chirurgicală.

adjuvant post operator

Când se resimte?

]

Operație

Nu este neobișnuit pentru pacienți să experimenteze ochi uscat sau film lacrimal instabil în urma operației de cataractă. Operația din interiorul ochiului dumneavoastră afectează direct suprafața exterioară, dar unele persoane de peste 55 de ani au deja această tendință și o pot observa pentru prima dată după operație, atunci când sunt mai conștienți că menținerea unui mediu umed în jurul punctelor de incizie microscopice le va da timp până când vindecarea se produce în mod natural.

r

Cataractă

Cataracta poate duce la uscăciunea ochilor, dar există modalități de a ocoli acest aspect. Imediat după intervenția chirurgicală de cataractă, lacrimile artificiale cu acid hialuronic macromolecular, frecvent instilate asigură o lubrifiere suplimentară.  Dacă vă confruntați cu aceste neplăceri sau cunoașteți pe cineva care o face, atunci luați în considerare utilizarea lacrimilor artificiale în mod generos pentru eliberare a simptomelor!

Hylo Gel

O mulțime de oameni își găsesc confortul depunând un efort suplimentar în prevenție: folosiți acasă produse topice calmante precum Hylo Gel® înainte de a ieși afară și purtați ochelari de soare pentru  protecție în timpul zilelor însorite.