compania amd

COMPANIA – AMD NOBEL PHARMACEUTICAL

ÎNCEPUT

AMD Nobel Pharmaceutical SRL a fost înființată în vara anului 2013. Este rezultatul unui plan conturat de bune intenții, unui parteneriat de succes între un student român din Anglia, care a identificat un produs cu proprietăți desebite, și un profesionist al industriei sănătății cu educație medicală, care a înțeles valoarea curativă.

Împreună au fondat AMD Nobel Pharmaceutical SRL, o companie destinată la început combaterii patologiei degenerescenței maculare legată de varstă. Această misiune inițială este transpusă direct în numele organizației noastre.

INCEPUTUL

AMD Nobel Pharmaceutical

AMD este un acronim pentru Age Macular Degeneration (Degenerescență Maculară Legată de Vârstă).

Nobel este un standard conceptual bazat pe excelență, deseori asociat cu știința, inovația sau dezvoltarea.

Pharmaceutical comunică tuturor celor pe care îi întâlnim sectorul din care facem parte.

amd nobel
ochi

Unde a ajuns compania?

Am continuat și continuăm aceeași misiune, doar ca asemenea nouă și misiunea noastră a evoluat.

Completarea portofoliului s-a făcut urmărind filosofia Nobel, astfel toate produsele disponibile astăzi au un fundament științific bogat și disponibil specialiștilor și publicului.

Astăzi ne adresăm către un spectru mai larg de patologii și afecțiuni.

Echipa noastră s-a dezvoltat atât în dimensiune, cât și în competență. Prezența noastră este națională, produsele noastre fiind disponibile în majoritatea lanțurilor de farmacii naționale, cât și într-o multitudine de farmacii independente.

Suntem recunoscători pentru atingerea tuturor acestor capacități față de întreaga comunitate de specialiști români care a demonstrat o continuă dorință de dezvoltare și o curiozitate științifică ce încurajează viitorul României.

Suntem recunoscători pentru această evoluție față de întreaga comunitate de specialiști români care a demonstrat o continuă dorință de dezvoltare și o curiozitate științifică, ce încurajează inclusiv viitorul României. Ne bucurăm pentru toți utilizatorii soluțiilor noastre, pentru rezultatele avute cu ele și le suntem recunoscători pentru încrederea oferită de la început.

Evoluția

Astăzi suntem echipa de ieri, dar mai bine pregătită. Astăzi suntem portofoliul de ieri, dar mai bine înțeles științific și poate cu încă un prieten nou adăugat.

Astăzi suntem un pas mai aproape de obiectivele noastre și mai aproape de dumneavoastră. Astăzi facem tot efortul ca ziua de mâine să aibă o însemnătate mai mare în timp ce este mai bogată în sănătate și bunăstare. Astăzi am inspirat mai mult, mai mulți, mai bine!

Vă invităm să ne descoperiți mai profund intențiile, resursele și viziunea noastră.

strategie
parteneriate

Ce am făcut?

În semn de onorare a acestei recunoștințe, în 2021 am pornit un proiect cu impact social ce ține cont de răspunderea pe care noi o avem față de societate. Mai multe informații despre acest proiect sau update-uri le veți găsi în secțiunea PARTENERIATE. Vom continua și pe viitor lansarea de proiecte în domeniul social și cel al sănătății.

timp strategie
lumina

compania AMD NOBEL PHARMACEUTICAL

Strategie

Pentru a ne cunoaște mai bine, trebuie să ne cunoașteți mai mult și ne bucurăm să ne deschidem către toți cei ce au interes.

Vă propunem un tur al filosofiilor noastre de organizație, dar și de viață.

Viziunea pentru noi reprezintă acel univers spre care ne îndreptăm întru totul, indiferent de toate obstacolele întâlnite pe drum.

Pentru această viziune există toată echipa AMD Nobel și cu ajutorul ei, ca un compas, ne ghidăm în toate deciziile pe care le luăm.

„AMD Nobel vine în ajutorul fiecărui om pentru recuperarea, menținerea și îmbunătățirea sănătății și a stării de bine.”

Ne dorim ca utilitatea produselor și serviciilor din portofoliul nostru să își găsească sens în viața cât mai multor persoane. Într-un final, urmărim ca toți utilizatorii soluțiilor propuse de noi să își crească nivelul de bunăstare și calitate a vieții.

Pentru a putea merge în acea direcție am construit un plan, apoi l-am adaptat și re-adaptat, iar într-un final continuăm acest proces repetitiv și constructiv. Viața este tranziție, piețele și legislația, știința și nevoile umanității se schimbă precum și limbile ceasului. Planul nostru este dinamic și flexibil în tacticile lui pentru a putea cât mai bine să ne adaptăm tuturor utilizatorilor și partenerilor noștri. AMD Nobel își propune să catalizeze, prin sinergia viziunii comune, misiunea asumată.

logo amd
logo amd

„Dorim împlinirea nevoilor comunităților de specialiști și beneficiari finali prin intermediul standardului calitativ ridicat al produselor și serviciilor noastre. Această misiune o realizăm prin echipe interne orientate către rezolvarea sarcinilor și onorarea relațiilor de parteneriat cu toți colaboratorii interni și externi. Creăm și menținem canale de comunicare atractive și inovatoare cu comunitățile de specialiști și beneficiari finali.”

Noi suntem AMD Nobel Pharmaceutical

Noi suntem AMD Nobel, o companie românească care aderă la o comunicare modernă și plină de viață ce stă în spatele unui portofliu în creștere de soluții premium.

Noi suntem alături de toți partenerii noștri și urmărim împlinirea nevoilor întregului ecosistem socio-economic din care facem parte.

Noi suntem colegi și parteneri într-un obiectiv comun și valorizăm fiecare om din AMD Nobel. Asemenea drumului din viață, și drumul nostru poate fi presărat cu momente dificile, dar ne vom strădui mai tare până vom reuși.

Ce fel de oameni suntem? Cine suntem noi? Cum suntem în realitate?

Suntem dintre toți, pentru ca diversitatea este cel mai puternic instrument de omogenizare. Suntem toți egali în diferențele noastre și abordăm în stiluri diferite obiectivele comune. Susținem aportul unic pe care fiecare îl poate aduce, iar în suportul viziunii comune urmărim un set de valori fundamentale care să ne definească apartenența la organizație.

Vă invităm în contiunuare să descoperiți elementele ce compun atitudinea noastră profesională și socială.

timp strategie
lumina

compania AMD NOBEL PHARMACEUTICAL

Oamenii

Societatea a reușit să producă până astăzi un număr impresionant de modele organizaționale funcționale, iar literatura dorește tot timpul să unifice cazuistica pentru a putea categorisi și ulterior reproduce tot ce-i bun! Dar ce-i bun pentru unii, altora le poate aduce dificultate.

Calea pe care noi am ales-o este fundamental așezată pe cinci piloni construiți de cele cinci valori socio-profesionale pe care fiecare membru al AMD Nobel Pharmaceutical SRL le susține.

Aderența la aceste valori este o decizie, iar atâta timp cât ele nu contrazic alte valori fundamentale individuale, atunci rezultatul este o adiție și o conturare mai bogată a personalităților colegilor noștri.

Astfel, structurile noastre de lucru direcționează fiecare membru spre onorarea viziunii noastre. Mai jos vei putea cunoaște fiecare dintre cele cinci, dar exprimate dintr-o perspectivă profesională și utilizând definiții oficiale care ne reprezintă mai bine.

VALORILE NOASTRE

valori amd

Responsabilitate

„Obligația de a efectua un lucru, de a răspunde, de a accepta și suporta urmarile. A fi conștient de însemnătatea sarcinilor asumate sau primite, a lucra cu râvnă și seriozitate pentru executarea lor.”

Implicare

„Atitudinea proactivă destinată soluționării oricărui tip de situație ce apare în drumul atingerii obiectivelor pe termen scurt, mediu și lung.”

 

Competență

 „Suma cunoștințelor, abilităților și atitudinilor care contribuie la capacitatea unei persoane de a-și îndeplini eficient sarcinile și responsabilitățile postului, de a fi performant.”

Asumarea de riscuri

„Capacitatea de a discerne acțiunile favorabile unor obiective ținând cont de resurse și riscurile posibile asociate.”

 

EMPOWERMENT - Dezvoltarea autonomiei

„Dezvoltarea responsabilă a dreptului de decizie și realizare a acțiunilor într-un mod independent

de comunicarea rigidă, în vederea creșterii eficienței și ușurinței unei activități.

Imaginați-vă idealul pe care cele cinci împreună îl definesc, nu separat.

Imaginați-vă pentru ca așa putem ca oameni să construim ce ieri nu a fost posibil. Noi am permis imaginației să ne provoace convingerile personale și continuăm acest proces, de altfel neîntrerupt.

Rezultatul acestui risc asumat cu precauție, de a ne lăsa conduși de imaginație, ne-a îndrumat pe o cale în care am fost pionieri, diferiți și uneori chiar în vârful industriei unde suntem prezenți.

Țintim exclusiv către fruntea mediului economic în care intenționăm să ne angajăm. Astăzi cu siguranță am mai făcut un pas. Eforturile noastre devin mai transparente dacă explorezi secțiunea de LEADERSHIP.

LEADERSHIP

În primul rând nimic nu este obligatoriu și nimic NU trebuie.

În AMD Nobel urmărim exprimarea liberă atât a minții cât și a spiritului. Dacă latura profesională a unei organizații dictează necesitatea unor structuri bine definite, guvernate de reguli și proceduri, elementul de leadership complementează sistemul nostru de lucru prin factorul uman. Prezența acestei componente cheie este exclusiv dependentă de voința fiecărui coleg.

AMD Nobel își dorește prin produse și acțiuni inovatoare să aibă parte de o percepție de lider. Cel mai evident indicator este atitudinea oricărui membru din echipa noastră. Țintim ca fiecare dintre dumneavoastră să observe coerența dintre organizarea echipei și modul în care acționăm față de cei cărora ne adresăm pentru împlinirea nevoilor lor.

Leadership-ul în AMD Nobel

Leadership-ul în AMD Nobel este o decizie interioară și valabilă pentru fiecare membru. Ne-am propus ca oglindirea calităților superioare a produselor și comunicării noastre să fie reflectate prin aceeași superioritate și competență prezentă în fiecare coleg din echipa. Indiferent de poziția ierarhică, leadership-ul este exercitat atunci când oricine ar decide să urmeze setul tău de pași și va dobândi o mai mare bunăstare – în orice formă este exprimată.

Mai multă performanță sau o eficiență mai mare. Chiar și un zâmbet mai mult sau pierdere mai mică. Cel mai ușor exprimăm leadership-ul prin modele de mentorat. Efortul nostru este direcționat înspre a ne modela astfel încât noi sa fim cel mai bun model pentru noi și pentru alții ca noi.

strategie
leadership

Organizația

Exprimarea organizațională pe care o avem, creează o sinergie între creativitatea mijloacelor de comunicare și resursa umană, în vederea împlinirii nevoilor comunităților de specialiști și beneficiari ai produselor noastre.

Modelăm instrumentele inovatoare pe care le creăm în interiorul AMD Nobel în favoarea creșterii eficienței celei mai importante resurse. Timpul.

Timpul pe care fiecare individ îl necesită pentru a putea învăța și aplica ceva nou. Timpul pe care un specialist îl petrece pentru a lua o decizie mai potrivită pentru pacienți lui. Timpul pe care noi cu toții îl avem limitat și valoros. Orice decizie educată luată mai rapid aduce mai mult timp. Mai mult timp pentru orice. Pentru dumneavoastră.

leadership

Competența profesională

Exprimarea organizațională pe care o avem creează o sinergie între creativitatea mijloacelor de comunicare și resursa umană, în vederea împlinirii nevoilor comunităților de specialiști și beneficiari ai produselor noastre. Modelăm instrumentele inovatoare pe care le creeăm în interiorul AMD Nobel în favoarea creșterii eficienței celei mai importante resurse. Timpul.

Timpul pe care fiecare individ îl necesită pentru a putea învăța și aplica ceva nou. Timpul pe care un specialist îl petrece pentru a lua o decizie mai potrivită pentru pacienți lui. Timpul pe care noi cu toții îl avem limitat și valoros. Orice decizie educată luată mai rapid aduce mai mult timp. Mai mult timp pentru orice. Pentru dumneavoastră.

La fel de important este leadership-ul inițiat de competența profesională, un indicator al încrederii și siguranței într-un parteneriat. Imaginea noastră este compusă inclusiv din percepția colegilor de industrie, iar standardul propus de noi dorim să fie perceput și el ca un vârf profesional. Urmărim acest lucru pentru a putea deveni o organizație inclusiv din punct de vedere al carierei și a șansei de evoluție în general. Standardul pe care îl încurajăm este construit prin combinarea tehnicilor moderne de dezvoltare socio-profesionala și noțiuni cât mai profunde de natura științifica ce înconjoară produsele noastre. Mai mult, explorăm constant mijloace noi și tehnologii care să ne permită să scurtăm timpul în care devenim mai buni pentru dumneavoastră, pentru noi.

Într-un final, ne dorim ca toate manifestările prezenței noastre în viața celor pe care îi întâlnim să producă un sentiment de inspirație, de descoperire, de îmbunătățire a calității vieții.