Office Eye Syndrome

 

Office eye syndrome este denumit și suprasolicitarea digitală a ochilor.

Este un grup de probleme care rezultă din utilizarea prelungită a computerului și care poate face ca oamenii să se simtă inconfortabil să se uite la ecrane pentru perioade îndelungate, din cauza disconfortului pe care îl provoacă ochelarii de citit sau lentilele de contact .

 

laptop office eye syndrome

Ce e de făcut?

_

Pauză

Pentru a ajuta la ameliorarea oboselii ochilor luați o pauză de 20 de secunde la fiecare oră – acest lucru va oferi ochilor dvs. suficient timp pentru a se relaxa.

r

Oboseală oculară severă

Numeroasele caracteristici unice ale vizionării unui ecran fac ca pentru unele persoane să se confrunte cu o oboseală severă a ochilor. Problemele de vedere necorectate pot crește gravitatea simptomelor.

R

Unghiurile potrivite

Este important să rețineți că distanțele și unghiurile de vizualizare utilizate pentru acest tip de muncă sunt adesea diferite de cele întâlnite în mod obișnuit atunci când citiți sau scrieți pe hârtie.

OFFICE EYE SYNDROME

Prin urmare, cerințele de focalizare a ochilor pot solicita suplimentar sistemul vizual în timpul utilizării ecranelor digitale; chiar și problemele minore, cum ar fi miopia, ar putea afecta nivelul de confort în anumite situații de utilizare a computerului.

SOLUȚII

Deoarece există multe soluții diferite pentru problemele de vedere legate de ecranele digitale, cel mai bine este să vă îngrijiți periodic ochii și să găsiți modalități de vizualizare a computerului care funcționează mai bine pentru dumneavoastră.

Dacă purtarea ochelarilor nu este necesară din cauza altor activități zilnice sau dacă rețeta dumneavoastră actuală nu vă oferă un ajutor optim atunci când utilizați un computer, atunci întrebați un optometrist despre ochelarii special concepuți  pentru calculatoare!

OPTOMETRIST