Igienizare si dezinfecție

Și tu simți nevoia de igienizare și dezinfecție?

Corpul uman este în mod constant atacat de agenți patogeni dăunători, cum ar fi bacteriile și virușii. Pentru a ne proteja, avem mecanisme înnăscute pe care corpul nostru le folosește fără ca noi să știm de ele!

Un mod în care acest lucru se întâmplă în interiorul pielii este prin concentrațiile de HOCl  care cresc atunci când ceva vă atacă sau intră prin răni mici, deoarece face parte din “prima linie” de apărare împotriva infecțiilor prin producerea de radicali liberi care pot ucide acești băieți răi înainte ca aceștia să provoace multe daune.

DEZINFECTIE
Igienizare si dezinfecție

Agenți patogeni nocivi

Agenți patogeni nocivi, cum ar fi germenii care se ascund peste tot în jurul nostru, pot fi găsiți pe plantele alimentare, animale etc., dar există și cei prezenți din poluarea aerului cauzată în principal de arderea combustibililor fosili pentru nevoile energetice.

HOCl este o parte naturală a sistemului nostru intern de apărare, produsă de globulele albe din sânge. Atunci când HOCl intră în organism, este descompus în componentele sale originale și este utilizat ca soluție biocidă antimicrobiană electrolizată care inactivează agenții patogeni, cum ar fi în primul rând bacteriile, dar și virușii etc., astfel încât vă puteți simți încrezători știind cât de puternică este cu adevărat această armă chimică împotriva infecțiilor! Au fost efectuate unele cercetări privind reacțiile oamenilor cu soluții aplicate local, cum ar fi soluția noastră; aceștia nu au descoperit efecte adverse cauzate de iritații sau agravări la locul rănilor.

IGIENIZARE și dezinfecție

Procesul

Procesul tradițional de producere a peroxidului de hidrogen în organism se face prin intermediul unei enzime intracelulare, dar în exterior poate fi imitat prin utilizarea energiei electrice și a unui proces de aplicare controlată numit activare electrochimică (ECA).

Brio este un dezinfectant care utilizează aceeași moleculă -HClO- pe care se bazează sistemul nostru imunitar pentru a distruge agenții patogeni infecțioși. Această reacție chimică puternică are loc numai în formă pură și rezultă un produs final extrem de stabil. Eficacitatea împotriva coronavirusului a fost testată timp de zece minute; acesta va elimina complet 99% din resturile acestui virus cu un singur tratament! Poate fi utilizat în siguranță în jurul ochilor și gurii fără a păta hainele, fiind în același timp foarte eficient în eliminarea bacteriilor precum E coli de pe suprafețe precum farfurii și tăblițe de tăiat, de asemenea nu pătează hainele.

briotech 500ml