V.O.C.E.A – Tombola Virtuală

În cadrul acestei pagini, veți găsi toate informațiile necesare pentru a putea intra în tombola virtuală, folosind noua noastă aplicație V.O.C.E.A. .

Mult succes!

 

Instrucțiuni

Cu ocazia lansării aplicației V.O.C.E.A, am pregătit pentru dumneavoastră o tombolă virtuală. 

Instalarea aplicației se face la standul V.O.C.E.A, sub îndrumarea unui coleg din cadrul AMD Nobel. 

Înregistrarea se face în aplicație, în secțiunea tematică SRCCR, disponibilă exclusiv pe durata evenimentului. 

Pentru a intra în tombolă, trebuie să împlinești cel puțin 3 din cele 5 obiective afișate pe această pagină.

Unele acțiuni necesită să găsiți un cuvânt secret ascuns în cadrul aplicației.

P.S.: Dacă păstrați cuvintele secrete numai pentru dumneavoastră după ce le-ați aflat, aveți șanse mai mari de câștig în cadrul tombolei, întrucât vor fi mai puțini participanți.

Cele 5 obiective

  1. Cuvânt Secret (în Evenimente)
  2. Cuvânt Secret (în Video)
  3. Cuvânt Secret (în Vision)
  4. Am lăsat un comentariu la un caz
  5. Am creat o postare în Square

1. Evenimente

 

În secțiunea Evenimente moderăm pentru dumneavoastră o listă de evenimente de interes pentru oftalmologi, naționale sau internaționale, virtuale sau on-site.

Pentru fiecare eveniment veți putea găsi, de asemenea, câteva link-uri utile, care trimit către pagina evenimentului, programul său, pagina de înregistrare la eveniment, și acolo unde este cazul, pagina de înregistrare a unui abstract. 

În descrierea unuia dintre evenimente veți găsit primul indiciu pentru a participa la tombola virtuală. 

2. Video

 

 

În secțiunea Video veți putea găsi evenimentele V.O.C.E.A de până acum, organizate pe subiecte. De asemenea, veți găsi și primele două interviuri din proiectul Amintiri între generații. 

Într-unul din video-urile pe care le găsiți în această secțiune veți găsi și al doilea cuvânt secret necesar pentru intrarea în tombolă. 

3. Vision

 

Modulul Vision este diferit față de celelalte module în sensul în care depinde de mediul real în care vă aflați. 

Cu ajutorul Realității Augmentate, aici veți găsi al treilea cuvânt secret, ascuns pe grafica de pe unul din materialele sau stand-urile noastre. 

4. Cazuri 

 

Această secțiune presupune colaborarea și comunicarea între dumneavoastră, cadrele oftalmologice. 

Aici puteți posta, sub umbrela anonimatului, un caz dificil, provocator sau pur și simplu interesant. Ceilalți medici pot lăsa comentarii la caz, iar autorul cazului poate marca aceste comentarii ca fiind “soluții” pentru cazul său. 

Obiectivul pentru tombola virtuală în această secțiune este să lăsați un comentariu la unul din cazurile postate aici. Comentariul lăsat poate fi anonim sau nominal, este alegerea dumneavoastră!

5. Square

 

Square este modulul social al aplicației V.O.C.E.A. Aici puteți discuta diverse cu colegii oftalmologi, iar discuțiile sunt organizate pe categorii : 

  • Anunțuri
  • Colaborări
  • Evenimente
  • Amuzament
  • Diverse

În acest modul, precum în întreaga aplicație, nu există acțiuni de distribuire, export sau capturi de ecran. Această limitare există pentru a permite intimate și securitate pentru comunitatea oftalmologică în cadrul discuțiilor pe care le aveți în acest modul. 

Obiectivul pentru tombola virtuală în Square este să creați o postare.

Mult succes!